Λαχταριστό ρολό κιμά με γραβιέρα από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Αλευρώνουμε τη γραβιέρα για να δημιουργηθεί κρούστα γύρω της κατά το ψήσιμο, ώστε να μη λιώσει κατά το ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, 2 φορές περασμένο
150 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε κάθετες φέτες
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 αυγά
1 κ.γ. Worcestershire sauce
1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
50 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Αλεύρι, για το πασπάλισμα της γραβιέρας
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com