Καλτσούνια από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα σκαλτσούνια στο ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
450 γρ. αλεύρι, μαλακό
40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.γ. baking powder
1 αυγό, medium
185 ml γάλα, πλήρες
60 ml ηλιέλαιο
1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο
Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα
Για τη γέμιση:
350 γρ. ξινομυζήθρα
1 αυγό, medium
45 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κ.γ. κανέλα τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com