Αυτές τις μελιτζάνες κοκκινιστές με τυριά αξίζει να τις φτιάξεις
Ένα σπιτικό λαδερό που όλοι μας τρώμε από μικρά παιδιά.
#tsoulotip: 1. Ρίχνουμε αλάτι στις μελιτζάνες για να αποβάλλουν όλη την υγρασία τους. 2. Σε περίπτωση που θέλουμε να αντικαταστήσουμε το πάνκο, μπορούμε να φρυγανίσουμε λίγο ψωμί και να το θρυμματίσουμε.
ΥΛΙΚΑ
3 μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε ροδέλες πάχους μισού χιλιοστού
230 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε φέτες
100 γρ. παρμεζάνα + extra 50 γρ. για το πασπάλισμα
2 αυγά large, ελαφρώς χτυπημένα
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
100 γρ. πάνκο
100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
½ μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο
450 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com