Taste

Αυτές τις μελιτζάνες κοκκινιστές με τυριά αξίζει να τις φτιάξεις

Ένα σπιτικό λαδερό που όλοι μας τρώμε από μικρά παιδιά.

#tsoulotip: 1. Ρίχνουμε αλάτι στις μελιτζάνες για να αποβάλλουν όλη την υγρασία τους. 2. Σε περίπτωση που θέλουμε να αντικαταστήσουμε το πάνκο, μπορούμε να φρυγανίσουμε λίγο ψωμί και να το θρυμματίσουμε.

ΥΛΙΚΑ

3 μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε ροδέλες πάχους μισού χιλιοστού

230 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε φέτες

100 γρ. παρμεζάνα + extra 50 γρ. για το πασπάλισμα

2 αυγά large, ελαφρώς χτυπημένα

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

100 γρ. πάνκο

100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

2 κ.γ. σκόνη σκόρδου

½ μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο

450 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved