Μπουγάτσα με φύλλο αέρος από τον Γιώργο Τσούλη
Η καλύτερη μπουγάτσα με χειροποιήτο φύλλο αέρος που έχει φτιαχτεί ποτέ! Αξίζει τον κόπο να τη δοκιμάσετε!
#tsoulotip: Φροντίζουμε να βουτυρώνουμε συνεχώς τα φύλλα κατά το άνοιγμα τους ώστε να μη μας κοπούν.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων
250 νερό, χλιαρό
¼ κ.γ. αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com