Καλόγερος Νάξου από τον Γιώργο Τσούλη
Κλασική ναξιώτικη συνταγή που θα λατρέψετε σίγουρα.
#tsoulotip: Βάζουμε τις μελιτζάνες σε νερό και αλάτι για να ξεπικρίσουν.
ΥΛΙΚΑ
Για το μοσχάρι:
1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.σ. πελτέ
1 ξυλάκι κανέλας
½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
3 φύλλα δάφνης
1 κύβο ζωμό βοδινού
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
180 ml κόκκινο κρασί
1 lt νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com