Πιτάκια με μπέικον και γραβιέρα που δεν μπορείς να αντισταθείς
Ανοιχτά πιτάκια, ζουμερά και πεντανόστιμα.
#tsoulotip: Αν θέλουμε να βγουν τα μπέικον πιο τραγανά, μπορούμε να τα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 10 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
13 φέτες μπέικον
150 γρ. γραβιέρα, κομμένη σε μικρά μπαστούνια
2 κ.σ. γάλα, πλήρες
2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ