Μανιτάρια Bourguignon
Γαλλική συνταγή γεμάτη αρώματα και υφές. Θα τη λατρέψετε!
#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχουν μαγειρευτεί καλά τα κρεμμύδια, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ
400 γρ. λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα
250 γρ. κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
125 ml κόκκινο κρασί
30 ml ελαιόλαδο
5 γρ. πελτέ ντομάτας
10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
1/4 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
1/4 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
1 φύλλο δάφνης
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
4-5 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ