Μανιτάρια Bourguignon
Taste

Μανιτάρια Bourguignon

Γαλλική συνταγή γεμάτη αρώματα και υφές. Θα τη λατρέψετε!

#tsoulotip: Σε περίπτωση που δεν έχουν μαγειρευτεί καλά τα κρεμμύδια, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ

400 γρ. λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

125 ml κόκκινο κρασί

30 ml ελαιόλαδο

5 γρ. πελτέ ντομάτας

10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

1/4 κ.γ. κανέλα, τριμμένη

1/4 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο

1 φύλλο δάφνης

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

4-5 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved