Πώς να αντιμετωπίσουμε διατροφικά το κρυολόγημα
Η αλήθεια είναι πως ο χειμώνας είναι μια δύσκολη περίοδος για το ανοσοποιητικό μας σύστημα μιας και οι συνθήκες (κρύο, κλειστοί χώροι, ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής κ.α.) πυροδοτούν τη δημιουργία και τη μετάδοση γρίπης ή γενικώς του κοινού κρυολογήματος.
Όταν είμαστε άρρωστοι, η κατανάλωση των σωστών τροφών είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ορισμένα τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά έχουν ισχυρές ιδιότητες που μπορούν να υποστηρίξουν τον οργανισμό μας ενώ καταπολεμά μια ασθένεια. Μπορούν να ανακουφίσουν ορισμένα συμπτώματα και ακόμη και να μας βοηθήσουν να θεραπευτούμε πιο γρήγορα.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ