Κιμαδόπιτες με μουστάρδα από τον Γιώργο Τσούλη
Αφράτες κιμαδόπιτες που σίγουρα θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.
#tsoulotip: 1. Αν δούμε πως τα ζυμαράκια δεν ανοίγουν εύκολα, τα πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. 2.Ψήνουμε πρώτα από την πλευρά της του κλεισίματος έτσι ώστε να σφραγίσει η πίτα μας.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
250 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. και έξτρα για το πασπάλισμα
7 γρ. μαγιά, ξερή
2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
180 ml νερό, χλιαρό
2 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για το πασπάλισμα
Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com