Σκιουφηχτά με λιαστή ντομάτα, ελιές και φέτα από τον Γιώργο Τσούλη
Τα πιο νόστιμα και απλά ζυμαρικά που έχετε δοκιμάσει.
#tsoulotip: Δεν βράζουμε πολύ τα σκιουφιχτά, διότι θα μαγειρευτούν και στη σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. σκιουφιχτά
400 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας για πίτσα
100 γρ. λιαστή ντομάτα, κομμένη σε λεπτές κάθετες φέτες
3 κ.σ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη
3 κ.σ. ελιές, ξαλμυρισμένες και κομμένες σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
Ρίγανη, ξερή
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ