Νόστιμη και εύκολη Πανακότα βανίλιας
Κλασική συνταγή για το παραδοσιακό ελαφρύ ιταλικό γλυκό.
#tsoulotip: Προσέχουμε να μη ζεστάνουμε πολύ το γάλα και μας καεί η ζελατίνη.
ΥΛΙΚΑ
Για την πανακότα:
480 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
60 ml γάλα, πλήρες
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
7 γρ. φύλλα ζελατίνης
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τη μαρμελάδα:
100 γρ. raspberries
50 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα:
Raspberries
Blueberries
Διαβάστε περισσοτερα στο giorgostsoulis.com