Taste

Ριζότο Μανιταριών- Υπέροχη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Για να φτάσει να είναι al dente πρέπει να απορροφήσει 600 ml από το ζωμό. 

Το ζωμό που μένει μπορούμε να τον κρατήσουμε για να του δώσουμε υγρασία στην περίπτωση που θέλουμε να το καταναλώσουμε λίγο αργότερα. Το ελαιόλαδο το αρωματίζω με θυμάρι και σκόρδο. Αυτό γίνεται βάζοντας μερικά κλωνάρια θυμάρι και δύο σκελίδες σκόρδο μέσα στο ελαιόλαδο βάζοντας το σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για μερικά λεπτά μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους. Αν θέλουμε μπορούμε να το παραλείψουμε και να τοποθετήσουμε τα μυρωδικά απευθείας στο σκεύος που ετοιμάζουμε το ριζότο.

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved