Σουηδική σοκολατόπιτα (Kladdkaka) από τον Γιώργο Τσούλη
Κλασικό σουηδικό γλυκό που θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να έχει κρυώσει πριν το ρίξουμε στα αυγά για να μην ψηθούν.
ΥΛΙΚΑ
270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
100 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
4 κ.σ. κακάο
2 αυγά, medium
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
½ κ.γ. αλάτι
Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com