Παστάκια amandine
Συνταγή από τη Ρουμανία για την πιο νόστιμη σοκολατένια τούρτα που έχετε δοκιμάσει.
#tsoulotip: Προσέχουμε όταν χτυπάμε τα αυγά στο μπολ με το βραστό νερό να μην έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία το τελευταίο, γιατί θα μας ψηθούν τα αυγά.
ΥΛΙΚΑ
Για το παντεσπάνι:
260 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
30 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
8 αυγά (medium), χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους
50 ml ηλιέλαιο
40 ml νερό
Για τη γέμιση:
330 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
4 αυγά, medium
3 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ