Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα
#tsoulotip: Όσο πιο πολύ αφήσουμε το κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 4x4 εκατοστά
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
200 ml λευκό κρασί
1 κ.σ. κοφτή πάπρικα γλυκιά
2-3 σταγόνες ταμπάσκο
1 κ.σ. worcestershire sauce
1,5 κ.γ. ρίγανη, ξερή
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1-2 πράσινες πιπεριές, κομμένη σε κύβους 4x4 εκατοστά
1-2 ντομάτες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ