Τάρτα με σπανάκι, τυριά και αυγό (Pasquolina)
Παραδοσιακή ιταλική χορτόπιτα που θα λατρέψετε.
#tsoulotip: 1. Αν θέλουμε πιο τραγανό το φύλλο, το ραντίζουμε ελαφρώς πριν το ψήσουμε με λίγο νερό. 2. Η γέμιση πρέπει να είναι κρύα όταν τη βάλουμε στην τάρτα, για να μην πανιάσει το φύλλο.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
450 γρ. τυρί ricotta
400 γρ. σπανάκι
200 γρ. αγκινάρα, ψιλοκομμένη
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
6 αυγά, medium
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
150 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com