Πεντανόστιμη φασολάδα από τον Γιώργο Τσούλη
Παραδοσιακή ελληνική σούπα που όλοι μας λατρεύουμε.
#tsoulotip: 1. Αν θέλουμε να κάνουμε πιο πικάντικη τη φασολάδα μας , μπορούμε να προσθέσουμε και μία καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη. 2. Ανάλογα με το είδος του φασολιού, αλλάζει και ο χρόνος βρασίματος.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φασόλια μέτρια, μουλιασμένα για ένα βράδυ
200 γρ. καρότα, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 στικ σέλερι, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
300 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 φύλλα δάφνης
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1+½ lt ζωμό λαχανικών (ή κοτόπουλου)
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
Ψωμί, φρυγανισμένο
Φέτα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com