Αρνί καπαμά από τον Γιώργο Τσούλη
Κλασική παραδοσιακή συνταγή, γεμάτη αρώματα.
#tsoulotip: Αλευρώνουμε το αρνί για δέσει πιο εύκολα η σάλτσα.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αρνί, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
1.200 ml ζωμό λαχανικών
100 ml κρασί, κόκκινο
4 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.γ. γαρύφαλλο, σε σκόνη
1 στικ κανέλας
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com