Γεμιστά κεφτεδάκια (icli kofte) από τον Γιώργο Τσούλη
Παραδοσιακό τούρκικο φαγητό που θα γλείφετε τα δάχτυλα σας.
#tsoulotip: Η γέμιση πρέπει να έχει κρυώσει πριν τη χρησιμοποιήσουμε.
ΥΛΙΚΑ
Για τα κεφτεδάκια:
280 γρ. πλιγούρι
250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
600 ml νερό
100-110 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
2 κ.σ. σιμιγδάλι, χοντρό
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 αυγό, medium
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ