Chips αβοκάντο από τον Γιώργο Τσούλη
Πανεύκολο ορεκτικό που θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Αν το αβοκάντο δεν είναι ώριμο, μπορούμε να το τρίψουμε πρώτα.
ΥΛΙΚΑ
2 ώριμα αβοκάντο
80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 κ.γ. χυμό lime
½ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ