Κροκέτες αρακά από τον Γιώργο Τσούλη
Ένας έξυπνος τρόπος για να φάνε όλοι στο σπίτι τον αρακά.
#tsoulotip: Δεν πρέπει να καίει πολύ το ηλιέλαιο για να μην καούν οι κροκέτες εξωτερικά και παραμείνουν ωμές εσωτερικά.
ΥΛΙΚΑ
Για τις κροκέτες:
700 γρ. αρακά, κατεψυγμένο
300 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
150 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
20 γρ. μέντα, ψιλοκομμένη
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.σ. λευκό ξύδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com