Σου κρακελέ από τον Γιώργο Τσούλη
Παραδοσιακό γαλλικό γλύκισμα που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
#tsoulotip: 1. Βγάζουμε τις ζύμες μπισκότου από το ψυγείο όταν θα τις κόψουμε, για να μη λιώσουν. 2. Τα σου πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη μπισκότου:
70 γρ. ζάχαρη, καστανή
65 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
8 γρ. κακάο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com