Ψωμί με σπανάκι και τυριά
Γεμιστό ψωμί που είμαι σίγουρος πως θα αγαπήσετε!
#tsoulotip: Προσέχουμε κατά το ψήσιμο το κλείσιμο να εφάπτεται στο ταψί, για να μην ανοίξει το ψωμί κατά το ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
350 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
160 ml γάλα, χλιαρό
50 ml ηλιέλαιο
2 κρόκους αυγού (medium), τον έναν αραιωμένο σε νερό
1 αυγό (medium)
2 κ.γ. μαγιά, ξερή
1 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
Παπαρουνόσπορο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com