Μπακαλιάρος σκορδαλιά
Taste

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

#tsoulotip: Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.

ΥΛΙΚΑ

800 γρ. μπακαλιάρο, χωρίς κόκκαλα και χωρίς δέρμα

Αλεύρι, γ.ο.χ. για το πασπάλισμα του μπακαλιάρου

Αλάτι

Για το κουρκούτι:

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

250 ml αναψυκτικό σόδα

330 ml μπύρα, ξανθιά

2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Αλάτι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved