Μπακαλιάρος στο φούρνο με πατάτες
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. μπακαλιάρο, ξαρμυρισμένο και κομμένο σε 4 κομμάτια
800 γρ. πατάτες, κομμένες κυδωνάτες
2 κρεμμύδια, μεγάλα κομμένα στη μέση και έπειτα κομμένα σε κάθετες λεπτές φέτες
2 σκ. σκόρδο, χοντροκομμένες
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
1 λεμόνι, κομμένο σε φέτες
3 ντομάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ