Ταχινοπιτάκια
#tsoulotip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις σταφίδες με ξηρούς καρπούς.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
60 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
9 γρ. ξερή μαγιά
¼ κ.γ. μαστίχα
120 ml χλιαρό νερό
60 ml ελαιόλαδο
30 ml χυμό πορτοκαλιού
Για τη γέμιση:
150 γρ. μέλι
150 γρ. ταχίνι
100 γρ. σταφίδες σουλτανίνα
6 γρ. κανέλα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα:
Ζάχαρη άχνη
Κανέλα, τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com