Taste

Donut του Τσούλη

#tsoulotip: 1. Προσέχουμε να μην καίει πολύ το λάδι ώστε να μην καούν τα donuts. 

2. Η ζύμη που θα περισσέψει από τα πρώτα donuts που θα φτιάξουμε, δεν την ανοίγουμε πάρα πολύ, Θέλουμε να έχει το πάχος ενός δαχτύλου.3. Τα ζυμαράκια που θα περισσέψουν από το κόψιμο των donuts, μπορούμε να τα τηγανίσουμε και αυτά.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη των donuts:

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

4 γρ. μαγιά, ξερή

1/2 κ.γ. αλάτι

80γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

¼ κ.γ. μαστίχα

¼ κ.γ. μαχλέπι, άτριφτο

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

250 ml ξινόγαλο

50 ml ελαιόλαδο

1 αυγό, medium

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved