Vegan pizza από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Αν ψήσουμε την pizza στο μισό χρόνο και την αφήσουμε να κρυώσει πολύ καλά, μπορούμε να τη διατηρήσουμε στην κατάψυξη για περίπου ένα μήνα.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
250 γρ. αλεύρι σκληρό
200 γρ. αλεύρι μαλακό
50 γρ. βρώμη, αλεσμένη στο multi
1 πρέζα αλάτι
7 γρ. μαγιά ξερή
300-350 ml νερό
35 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
Αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com