Πεντανόστιμες ψαροκροκέτες από τον Τσούλη
Taste

Πεντανόστιμες ψαροκροκέτες από τον Τσούλη

Οι πιο εύκολες ψαροκροκέτες που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

#tsoulotip: Δεν πρέπει να καίει πολύ το λάδι όταν θα τηγανίσουμε για να μην καεί η ψαροκροκέτα απ’έξω και μείνει ωμή στο εσωτερικό.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου

150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

3 αυγά

2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό

120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved