Πεντανόστιμες ψαροκροκέτες από τον Τσούλη
Οι πιο εύκολες ψαροκροκέτες που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
#tsoulotip: Δεν πρέπει να καίει πολύ το λάδι όταν θα τηγανίσουμε για να μην καεί η ψαροκροκέτα απ’έξω και μείνει ωμή στο εσωτερικό.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
3 αυγά
2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό
120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ