Μυλοκόπι με ντοματίνια και κάπαρη
Taste

Μυλοκόπι με ντοματίνια και κάπαρη

#tsoulotip: Ψήνουμε πάντα το ψάρι από την πλευρά του δέρματος για να κάνει ωραία κρούστα.

ΥΛΙΚΑ

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 ολόκληρα κομμάτια μυλοκόπι

2 σκ. σκόρδο, λεπτοκομμένες

½ πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

400 γρ. ντοματίνια

4 κ.σ. λευκό κρασί

50 γρ. κάπαρη

Μαϊντανός, ψιλοκομμένος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved