Μυδοπίλαφο από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Όσα μύδια δεν ανοίξουν, δεν τα τρώμε.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. ρύζι νυχάκι
180 γρ. μύδια
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
½ ντομάτα, χωρίς σπόρια, κομμένη σε κυβάκια
1 φρέσκο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
50 ml. ελαιόλαδο
2 φύλλα δάφνης
20 ml. ούζο
½ μάτσο του άνηθου, ψιλοκομμένο
750 ml. ζεστό νερό
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ωμό ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com