Taste

Λυχναράκια από τον Γιώργο Τσούλη

Γλυκά νησιώτικα τυροπιτάκια!

#tsoulotip: Πιέζουμε καλά τις άκρες για να μην ανοίξουν τα λυχναράκια κατά το ψήσιμο.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:

450 γρ. αλεύρι, μαλακό

40 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

2 κ.γ. baking powder

1 αυγό, μέτριο

185 ml γάλα, πλήρες

60 ml ηλιέλαιο

1 κρόκο, για το άλειμμα αραιωμένο με νερό

Κανέλα, τριμμένη για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved