Έτσι θα φτιάξεις τις πιο νόστιμες αγκινάρες αλά πολίτα
Μια πεντανόστιμη νηστίσιμη συνταγή γεμάτη χρώματα.
#tsoulotip: Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκες αγκινάρες, θα πρέπει να τις βάλουμε σε νερό με λεμόνι όσο τις κόβουμε, για να μη μαυρίσουν.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή 10 φρέσκες
500 γρ. αρακά, κατεψυγμένο
4 πατάτες μέτριες, κομμένες σε κυβάκια
2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
3 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
1 lt ζωμό λαχανικών
100 ml ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com