Λαμπροκουλούρα από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Επιλέγουμε να βαθύ ταψί για να ψήσουμε τη λαμπροκουλούρα, ώστε όταν την καλύψουμε με τη μεμβράνη για να φουσκώσει να μην ακουμπάει πάνω της.
Δείτε πως να ''πλέξετε'' τη λαμπροκουλούρα.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, κοσκινισμένο
200 ml ηλιέλαιο
100 ml γάλα, πλήρες
14 γρ. μαγιά, ξερή
1 κ.γ. αλάτι
20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
250-300 ml νερό, χλιαρό
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ