Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι
Taste

Γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι

     Τραγανό, ελαφρύ και μυρωδάτο, το τέλειο γαλακτομπούρεκο!

#tsoulotip: 1. Δεν ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το γάλα, διότι η ζάχαρη θα κάτσει στον πάτο της κατσαρόλας και θα δημιουργήσει μία καραμέλα, η οποία θα βοηθήσει στο να μην καεί το γάλα. 2. Μπορούμε αν θέλουμε να αρωματίσουμε το σιρόπι με πορτοκάλι κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved