Taste

Μαστέλο Σίφνου από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Δε ρίχνουμε πολύ ελαιόλαδο όταν σοτάρουμε, λόγω του ότι θα βγάλει και το αρνί αρκετό λίπος.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αρνί, κομμένο σε μερίδες

140 ml λευκό κρασί

1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο

3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα (μόνο τα φύλλα)

3 φύλλα δάφνης

3 σκ. σκόρδο, σπασμένες

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved