Σουτζουκάκια- Εύκολη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Το γάλα το χρησιμοποιούμε μαζί με τη σόδα για να μας γίνουν ακόμα πιο αφράτα τα σουτζουκάκια μας
ΥΛΙΚΑ
Για τον κιμά:
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, από λάπα
100 ml γάλα, πλήρες
1 κ.γ. ξύδι από λευκό κρασί
¼ κ.γ. σόδα μαγειρικής
1 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com