Κοτόπουλο λεμονάτο
#tsoulotip: Δίνουμε καλό χρώμα στο κοτόπουλο για να μη μας στεγνώσει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
ΥΛΙΚΑ
2 μικρά λεμόνια, κομμένα σε κάθετες φέτες
1 ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
4 σκ. σκόρδο, κομμένες στη μέση
4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς κόκκαλο & κομμένα κάθετα στη μέση
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο, χωρισμένο στα δύο
1 κ.γ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. λιωμένο σκόρδο
2 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ