Παστουρμαδόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Μπορείτε να παραβλέψετε το γιαούρτι αν και προσθέτει μια δροσιά την οποία χρειάζονται τα μπαχαρικά του παστουρμά.
ΥΛΙΚΑ
7 φύλλα κρούστας
300 γρ. κασέρι ή ημίσκληρο τυρί
300 γρ. παστουρμά, λεπτοκομμένος
200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
100 γρ. λιαστή ντομάτα
100 ml ελαιόλαδο
15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 αυγό, χτυπημένο με 2 κ.σ. γάλα
Παπαρουνόσπορος, για το πασπάλισμα
Σουσάμι, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ