Έτσι θα φτιάξεις τα πιο ζουμερά μοσχαρίσια burgers
Τα πιο ζουμερά και πιο ζαβλαμαδίστικα burger που έχετε δοκιμάσει!
#tsoulotip: 1. Δε ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στη ζύμη του κιμά, παρά μόνο όταν ψήνεται. 2. Δεν πιέζουμε και δεν κάνουμε απότομες κινήσεις κατά το πλάσιμο του κιμά διότι το μπιφτέκι γίνεται πιο συμπαγές, άρα και πιο στεγνό. 3. Σε περίπτωση που δεν έχετε σχαροτήγανο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα απλό τηγάνι.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ