Fish cakes από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Πριν ρίξουμε το αυγό δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλατοπίπερο.
ΥΛΙΚΑ
Για τα fishcakes:
450 γρ. φιλέτο σολομού, χωρίς δέρμα και κόκκαλο
420 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
1 αυγό, medium
Ξύσμα και χυμό από 1 lime
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
60 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
1 κ.γ. μαγιονέζα
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com