Κοτόπουλο Τίκα Μασάλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο κορυφαίος Έλληνας σεφ, Άκης Πετρετζίκης, προτείνει για σήμερα κοτόπουλο Τίκα Μασάλα.
Υλικά:
Για τη μαρινάδα
- 1 κ.σ. κουρκουμά
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- 1 κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- αλάτι
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 500 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου
Για το ρύζι
- 250 γρ. ρύζι μπασμάτι
- 500 γρ. νερό
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 φύλλο δάφνης
- φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ