Frangipane με κεράσια χωρίς γλουτένη από τον Άκη Πετρετζίκη
Μία γλυκιά και υγιεινή πρόταση από τον Άκη Πετρετζίκη
Τα υλικά που θα χρειαστούμε για το Frangipane με κεράσια χωρίς γλουτένη είναι:
280 γρ. κεράσια, ολόκληρα
600 γρ. χυμό κεράσι
80 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
180 γρ. αμύγδαλο, σε σκόνη
80 γρ. βούτυρο καρύδας
3-4 κ.σ. νερό, για άλειμμα
270 γρ. αμύγδαλο, τριμμένο
150 γρ. μέλι
70 γρ. γάλα αμυγδάλου
20 γρ. ινδοκάρυδο
2 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
5 αβγά
Για το σερβίρισμα
40 γρ. αμύγδαλο φιλέ
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com