Συκώτι ριγανάτο από τον Άκη Πετρετζίκη
Αν το συκώτι μας είναι γάλακτος ακολουθούμε τα βήματα της συνταγής.
Αν δεν είναι γάλακτος πρώτα το βάζουμε σε γάλα για 3-4 ώρες.
Το σκουπίζουμε και συνεχίζουμε τη διαδικασία μαγειρέματος.
Συστατικά:
500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι, γάλακτος
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
χυμό λεμονιού, από 1-2 λεμόνια
100 γρ. νερό
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. κοφτή μουστάρδα
1 σκ. σκόρδο
1 κ.γ. δεντρολίβανο
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com