Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια από τον Άκη!
Μία μοναδική συνταγή για ένα ξεχωριστό σπιτικό φαγητό στον φούρνο!
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή και θα απολαύσετε μέσα σε λίγη ώρα ένα υπέροχο γεύμα...
Συστατικά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για το ταψί
- 600 γρ. μπριζόλες χοιρινές, (περίπου 4)
- 1 κ.σ. θυμάρι, αποξηραμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο, αποξηραμένο
- 1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
- 2 αχλάδια, πλυμένα, κομμένα στα 4
- 5 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
- 1 γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους 1 εκ.
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com