Ελληνικό cheesecake με γιαούρτι από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει καταπληκτικό cheesecake με γιαούρτι, μέλι, καρύδια και φρέσκο θυμάρι.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε για τη συνταγή:
Για τη βάση
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα
1200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
2 κ.γ. χυμό λεμονιού
3 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
6 αβγά
2 κρόκους
1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο για το άλειμμα της ταρτιέρας
μέλι, για σερβίρισμα
καρύδια, για σερβίρισμα
θυμάρι, φρέσκο, τα φύλλα του, για σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com