Χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια από τον Πετρετζίκη
Ο Άκης Πετρετζίκης μας ετοιμάζει τον τέλειο συνδυασμό... ζουμερές και νόστιμες χοιρινές μπριζόλες με γλυκοπατάτες και αχλάδια!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
4 κ.σ. ελαιόλαδο, +έξτρα για το ταψί
600 γρ. μπριζόλες χοιρινές, (περίπου 4)
1 κ.σ. θυμάρι, αποξηραμένο
1 κ.σ. δυόσμο, αποξηραμένο
1 κ.σ. εστραγκόν, αποξηραμένο
2 αχλάδια, πλυμένα, κομμένα στα 4
5 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
1 γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους 1 εκ.
αλάτι
πιπέρι
Δείτε περισσότερα στο Akispetretzikis.com