Ένας διαφορετικός χριστουγεννιάτικος κορμός με σαντιγί καρύδας από τον Πετρετζίκη
Χριστουγεννιάτικος κορμός με σαντιγί καρύδας από τον Άκη Πετρετζίκη! Vegan συνταγή για έναν διαφορετικό και αφράτο χριστουγεννιάτικο κορμό!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Για τη βάση
70 γρ. βρόμη
100 γρ. αμύγδαλο φιλέ
60 γρ. κακάο, + έξτρα για το πασπάλισμα
240 γρ. χουρμάδες, απυρήνωτοι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
30 γρ. νερό, κρύο
Για τη σαντιγί καρύδας
400 γρ. κρέμα καρύδας, κρύα
20 γρ. ζάχαρη καρύδας
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
Για τη σύνθεση
50 γρ. κουβερτούρα
30 γρ. αμύγδαλο φιλέ
100 γρ. φραγκοστάφυλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com