Φτιάξτε εύκολα και πεντανόστιμα gingerbread cookies όπως ο Πετρετζίκης
Gingerbread Cookies: Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τζίντζερ από τον Άκη Πετρετζίκη!
Για τα gingerbread cookies
900 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.σ. κανέλα
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. γαρίφαλο
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
2 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη
1 κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. αλάτι
225 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. ζάχαρη καστανή
2 αβγά, μεσαία
300 γρ. μέλι
Για το royal icing
2 ασπράδια, από μεσαία αβγά
480 γρ. ζάχαρη άχνη
35 γρ. χυμό λεμονιού
1/2 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
1/2 κ.γ. πράσινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com