Μεσογειακή galette ολικής άλεσης με ελιές από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο κορυφαίος Έλληνας σεφ, Άκης Πετρετζίκης, προτείνει για σήμερα μεσογειακή galette ολικής άλεσης με ελιές.
Συστατικά
Για τη ζύμη
200 γρ. βούτυρο, παγωμένο
150 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
1 αβγό, μεσαίο
1 κ.σ. νερό
αλεύρι γ.ο.χ., για τη ζύμη
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ